Yeşilspor paçayı kurtaracak gibi! 4-1

Alt sıralardan kurtulma mücadelesine giren yeşil beyazlılar, Demircispor karşısında aldığı 4-1’lik galibiyet ile az da olsa rahatladı.

Yeşilspor paçayı kurtaracak gibi! 4-1

Umut Kutluca

U13 Yaş Ligi 4. Grup 13. hafta maçında Bursa Yeşilspor rakibi Demircispor’u 4-1 yendi. Atıcılar 2 Sahası’nda oynanan ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki takımın maçında oynanan futbol tat vermedi. Aldığı galibiyet ile puanını 9’a çıkaran yeşil beyazlılar, PFC. Korayspor maçında da mutlak galibiyet arayacak. Bursa Yeşilspor’un gollerini 12 ve 25. dakikalarda Bilal Duyuş, 21. dakikada Kadir Duman, 56. dakikada ise Ahmet Taha Kara attı. Mavi siyahlıların tek golünü ise 53. dakikada Ferhat Avcı kaydetti.

SAHA: Atıcılar 2

HAKEM: Hami Köstereli (***)

GOLLER: Dk.12-25 Bilal, Dk.21 Kadir Dk.56 Ahmet (Yeşilspor), Dk.53 Ferhat (Demircispor)

SARI KART: Dk.5 Ahmet (Demircispor)

YEŞİLSPOR: Fatih (**), Berke (**), Emirhan (**), İbrahim (**), Bilal (***), Alper (**), Kadir Katırcı (**), Ahmet (***), Kadir Duman (***), Yaşar (**), Yusuf (**)

DEMİRCİSPOR: Enes (**), Ahmet (**), Mert (**), Kerem (**), Hasan (**), Eren (**), Enes (**), Arda (**), Ferhat (**), Mert (**), Aziz (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X