2. Lig’deki Bursa ekibi golcüsünü buldu

TFF 2. Lig’deki Bursa ekiplerinden İnegölspor, bir diğer Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’dan Uğur Mustafa Türk ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Son 3 sezonda oynadığı 114 maçta 52 gole imza atan Uğur Mustafa, bundan sonra bordo beyazlı formayla sahalarda fırtına gibi esecek.

2. Lig’deki Bursa ekibi golcüsünü buldu

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen İnegölspor, Karacabey Belediyespor’dan forvet Uğur Mustafa Türk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Serkan Deyirmenci, “Daha önce prensipte anlaşmaya vardığımız Karacabey Belediyespor’dan forvet Uğur Mustafa Türk ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Uğur kardeşimiz son 3 sezonda oynadığı 114 maçta 52 gole imza attı. Bu alanda kendisini ispatlamış bir kardeşimiz. Uzun yıllardır yaşadığımız forvet sıkıntısını inşallah Uğur kardeşimizle çözmüş olacağız.”

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

26 yaşında ve 1.82 boyundaki santrfor Uğur Mustafa Türk ise İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Hedefi olan bir takıma geldim. Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor. İnşallah sezon sonu taraftarlarımızla birlikte hedefimize ulaşacağız. İnegölspor’un taraftarlarını gördüm. Çok tutkulu bir taraftarı var. Buradan taraftarlarımıza da bir çağrı olsun. Bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Onlar tribünde biz sahada bir bütün olduğumuz zaman inşallah sezon sonu hedefimize ulaşacağız.”şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X