‘2. şampiyonluk neden olmasın’

Özlüce Tesisleri’ni ziyaret eden Çelik, ‘Bu sene Bursaspor’un başarılı olacağı, ipi göğüsleyeceğine dair içimde bir his var. Şampiyonluk bu yıl olacak gibi görünüyor’ dedi.

‘2. şampiyonluk neden olmasın’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte dün Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor’u ziyaret etti. 

Bursaspor’un iyi futbol oynadığını, futbolun netice almak anlamına geldiğini, takımın bu konuda başarılı olduğunu dile getiren Çelik, ‘Dolayısıyla Bursaspor’un maçları, gollü, heyecanlı geçiyor. Geçen hafta İstanbul’daki maçta, öldük öldük dirildik. Artık bütün Bursaspor maçları heyecanla bekleniyor’ diye konuştu. 

Desteğe devam

Bursaspor’a desteğinin her zaman devam edeceğini belirten Bakan Çelik, ‘Bu şehir için, Türk futbolu için Bursaspor önemli. Türkiye’nin en güçlü sanayi şehrinin takımının güçlü olması gerekiyor. ‘İlk beş’ dediler ama bu şampiyonluğa yenilerini katmamız gerekiyor. Herkes kendini buna göre ayarlasın. Bu sene Bursaspor’un başarılı olacağı, ipi göğüsleyeceğine dair içimde bir his var. Bu yıl olacak gibi görünüyor’ dedi.

Daha iyi olacak

Bakan Faruk Çelik, Bursaspor’un şampiyonlar arasında isminin geçmemesini doğru bulmadığını ifade ederek, şunları söyledi: ‘Bu hedefe inanmak ve kilitlenmek, çok önem arz ediyor. Dayanışma ruhunun Bursaspor’a şampiyonluk kupasını ikileme imkanı verebileceği inancındayım. Çocukluğunda, gençliğinde, futbola da ilgisi olan biri olarak söylüyorum, Bursaspor bu futboluyla hak ettiği noktaya çok kolay bir şekilde gelebilir. Bu, biraz bizde, biraz tribünden, hep beraber sahip çıkmamızdan geçiyor. zirveye yaklaşan bir Bursaspor’u her hafta daha iyi göreceğiz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X