2020 yolumuz açık olsun

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Riva’da sponsor firmaların temsilcilerini ağırladı.

2020 yolumuz açık olsun

Sponsorların temsilcilerini desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özdemir, ‘İnşallah A Milli Takımımız ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine katılma coşkusunu hep birlikte yaşayacağız’ dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF ve A Milli Takımın sponsorlarını, Riva’da düzenlenen ‘Avrupa Şampiyonası yolunda Ay Yıldızlıların yanında’ organizasyonunda ağırladı. Ay yıldızlı oyuncular ile sponsorları bir araya getiren etkinliğe, TFF yönetim kurulu üyeleri Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Erhan Kamışlı, Erdal Bahçıvan, Yılmaz Büyükaydın, Mustafa Çağlar, Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Alkın Kalkavan, İsmail Erdem, Mustafa Hacıkerimoğlu, Selim Soydan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş ile A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de katıldı.

1-278.jpg

MUTLU SONLA BİTİRECEĞİZ

Ana sponsorlar Spor Toto, Nike, Turkcell, Mercedes-Benz, Arçelik, Türk Hava Yolları, resmi tedarikçiler Acıbadem, Coca-Cola, Damat, DYO, Gilette, Opet ve PTT’nin üst düzey temsilcileri ve medya kuruluşlarının temsilcilerinin de yer aldığı organizasyonda konuşan Başkan Nihat Özdemir, şunları söyledi: ‘2020 yolculuğumuzu hep birlikte mutlu sonla bitireceğiz. Federasyon olarak hedeflerimize koşarken, iş ortaklarımızın tecrübeleri, deneyimleri, heyecanları bizlere büyük güç katıyor. Yüksek hedefler çizmemizi sağlıyor. İş birliğimizi, daha da büyüterek uzun yıllar devam etmek istiyoruz.’

2-245.jpg

TRİBÜNLERİ DOLDURALIM

‘İnşallah A Milli Takımımız ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine katılma coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. 2020 yolculuğumuzda, bir başka heyecanımız, A Milli Takımımızın İstanbul’a dönüşü olacak. Üç ay içerisinde gruptaki Andorra, Arnavutluk ve İzlanda maçlarımızı Beşiktaş park, Şükrü Saracoğlu ve Türk Telekom Stadı’nda oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya, hiçbir futbolcumuzu ayırt etmeden, takımımızın yanında olmaya, milli coşkuyu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. 2020 yolunuz açık, şansınız bol olsun.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X