Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajları

Türkiye’yi yasa boğan depremde hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için TFF ve kulüplerden taziye mesajları geldi.

Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) “Ahmet Eyüp Türkaslan’ı Maalesef Kaybettik” başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın, ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. İki gündür kalbimiz ve dualarımız bu güzide futbolcumuzun diğer tüm göçük altında kalan vatandaşlarımızla birlikte sağ salim bulunması içindi. Ancak ne yazık ki bu acı haberle bir kez daha kahrolduk. Ahmet Eyüp Türkaslan’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Spor kulüplerinden de Ahmet Eyüp için başsağlığı mesajları geldi.

Beşiktaş 

“Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın, Malatya’da meydana gelen depremde göçük altında kalarak hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Galatasaray

“Yeni Malatyaspor’da forma giyen Ahmet Eyüp Türkaslan’ın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.”

Fenerbahçe 

“Hepimizin başı sağ olsun. Ahmet Eyüp Türkaslan’a Allah’tan rahmet, Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz. “

Trabzonspor

“Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın Malatya’daki deprem felaketi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ahmet Eyüp Türkaslan’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.”

İstanbul Başakşehir

“Başımız sağ olsun. Ahmet Eyüp Türkaslan’a Yüce Allah’tan rahmet, Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Sivasspor

“Depremde hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’a yüce Allah’tan rahmet, Yeni Malatyaspor camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

MKE Ankaragücü

“Başımız sağ olsun! Ahmet Eyüp Türkaslan’a Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X