Akaryakıt istasyonu soygununda 2 tutuklama

Bursa’da silahla bir akaryakıt istasyonundan soygun gerçekleştiren 3 kişiden 2’si tutuklandı.

Akaryakıt istasyonu soygununda 2 tutuklama

Olay, Gemlik ilçesine bağlı İstanbul Yolu üzerinde Engürücük Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda yaşanmıştı. İstanbul Bursa yolu üzerinde yer alan akaryakıt istasyonuna 16 MAG plakalı araçla gelen F.Ö.(18), M.Y.(18) ve S.G.(14) isimli şahıslar, istasyon görevlilerinden depoyu doldurmalarını istediler. Akaryakıt alan şahıslar, yanlarındaki pompalı tüfekle havaya bir el ateş açarak istasyon görevlisinin cebindeki parayı istediler. İstasyon görevlisinin cebinde bulunan 3 bin 150 TL alan şahıslar olay yerinden kaçmaya çalıştılar. Ancak otomobilleri çalışmayınca pompacılara zorla otomobili ittiren zanlılar, araba çalışır çalışmaz olay yerinden kaçtılar.

İstasyon çalışanları durumu jandarma ve polise bildirirken ekipler şahısların yakalanması için operasyon başlattı. Polis ve jandarma ekipleri tarafından kovalanan zanlılar bir ara yolu şaşırarak otobana girdi. Otobandan çıkmak için para ödeyen acemi hırsızlar Bursa’ya geldiklerinde karşılarında polisi görünce şaşkına uğradı. Polis tarafından kovalanan zanlılar İstanbul Caddesi üzerinde otomobil fabrikasının önünde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 3 şahıstan F.Ö ve M.Y tutuklanırken. 14 yaşındaki S.G ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Ayrıca şahısların bulunduğu araçtan bir adet av tüfeği ve 3 bin 150 TL ele geçirilmiş, aracı kullanan Fuat Ö.’nün ehliyetsiz ve alkollü olduğu da tespit edilerek 6 bin TL ceza kesilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X