Anlayışı ‘aile ortamında siyaset’, hedefi ‘ülkenin çimentosu’ olmak

Cumhur ittifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi’nin yıllardır Bursa’daki sesi olan Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın partisinin hedefleri ve siyaset anlayışıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.Bursa’da üye sayısını yılbaşına kadar 5 bine çıkarmayı hedefleyen BBP, bir yandan aile ortamında siyaset yöntemi izlerken, 2023 ve 2024 seçimleri için Türkiye’nin çimentosu olmak hedefiyle sahaya çıkmaya hazırlanıyor… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Anlayışı ‘aile ortamında siyaset’, hedefi ‘ülkenin çimentosu’ olmak

Siyaseti… Hiçbir karşılık beklemeden yapanlardan biri olarak tanıdık. Büyük Birlik Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın’ı yıllardır partisinin tek sesi olarak izledik.

1999’da Şehreküstü’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu mitinginden etkilenip BBP’ye üye olan Mustafa Aydın, 2014’ten beri de BBP Nilüfer İlçe Başkanı.

Ziyarete geldiğinde, BBP’nin Bursa’daki durumunu konuştuk:

“Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici son gelişinde bine yakın üye sayımızı yılbaşına kadar 5 bine çıkarmamızı istedi. Osmangazi ve Yıldırım’a bin, Nilüfer’e 500 yeni üye barajı koydu.”

Peki…

Cumhur İttifakı ortağı partilerden BBP’nin yerel ve genelde hedefi ne?

İşte cevabı:

 

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X