Arabayatağı seriye bağladı: 2-1

Mavi beyazlılar, Demirtaşspor engelini Berkay Yıldırım ve Yusuf Bulut’un golleriyle geçerek U16 Elit Lig 2. Grup’ta 3’te 3 yaptı.

Arabayatağı seriye bağladı: 2-1

RECAİ UYSAL

U16 Elit Lig 2. Grup’ta ilk 2 maçını kazanan Arabayatağıspor, 1 beraberlik, 1 yenilgisini bulanan Demirtaşspor’u 2-1 mağlup etti. Atıcılar 2 Sahası’nda oynanan maçın ilkyarısı karşılıklı 1’er golle 1-1 eşitlikle tamamlandı. Bu devrede Arabayatağıspor, Berkay Yıldırım’ın golüyle 1-0 öne geçerken, Demirtaşspor, Emirhan Aydın’ın penaltı golüyle skora denge getirdi: 1-1.

SONUÇ ALAMADILAR

İlkyarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kalede daha fazla pozisyon üreten ekip Arabayatağıspor oldu. Bu devrede Yusuf Bulut’un golüyle skoru 2-1’e getiren Arabayataspor, net fırsatlardan da yararlanamadı. Demirtaşspor da rakip kalede pozisyon üretse de bunlardan sonuç alamadı ve Arabayatağıspor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak 3’te 3 yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X