Aref’i ısıran yılan hem kör hem de hastalıklı çıktı

Antalya’da, önceki gün kobra yılanı tarafından ısırılan illüzyonist Aref Ghafouri, bir Suriyeli tarafından yaklaşık 1,5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi.

Aref’i ısıran yılan hem kör hem de hastalıklı çıktı

Kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel bir uçakla Mısır’a gönderilen illüzyonist Aref Ghafouri’nin tedavisi sürüyor.

Aref, tedavi gördüğü hastanede olayın nasıl meydana geldiğini anlattı.

Aref, bir Suriyeli tarafından yaklaşık 1.5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi.

YILAN ISIRDIKTAN SONRA VÜCUDU UYUŞMAYA BAŞLAMIŞ

Çok hareketsiz duran, öldüğünü zannettiği yılanı, bakımı için kafesinden çıkardığını ve yıkadığını anlatan Aref, kafesine geri koyduğu sırada yılanın birden geri döndüğünü ve sağ kolundan ısırıldığını kaydetti.

Zehri ağzıyla emerek çıkarmaya çalıştığını ve bir bez parçasıyla kolunu ısırığın üst tarafından sıkıca sardığını anlatan Aref, hemen arkadaşlarına haber verdiğini ve kısa bir süre sonra ise vücudunun uyuşmaya başladığını söyledi.

PANZEHİR SADECE MISIR’DA VAR

Evden çıkarken yılana baktığını belirten Aref, “Çok yaşlı bir yılandı. Sanrım öldü. Bir iki hastaneye gittik. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittik.

Beni ısıran yılan sadece Mısır, Suriye ve Suudi Arabistan’da doğada yaşıyor. Fransa ve Suudi Arabistan’da da panzehir üretiliyordu. Son üç senedir bu yılanın panzehri dünyada sadece Mısır’da var. Mısır’da da çok az bulunuyor.

Bu nedenle Mısır’a gelme kararı aldık. En hızlı şekilde Mısır’a gelmek için ambulans uçak ayarlandı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X