Bandırma maçı nasıl kazanıldı? Mustafa Er tek tek anlattı…

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, “Bandırma’da oyundan çok kazanmak önemliydi. Belki çok güzel oynamadık, basit hatalar da yaptık ama çok çok iyi mücadele ettik” derken, cumartesi günkü Samsunspor karşılaşmasından da 3 puan hedeflediklerini belirtti…

Bandırma maçı nasıl kazanıldı? Mustafa Er tek tek anlattı…

RECAİ UYSAL
Hafta içi mesaisinde deplasmanda Bandırmaspor engelini her iki yarıda Özer Hurmacı ve Ali Akman ile bulduğu gollerle geçerek 2 maçlık galibiyet hasretini dindiren Bursaspor rahat bir nefes aldı.

Teknik Direktör Mustafa Er, kötü bir oyun sergilenen Ümraniye maçı sonrasında ayağa kalkmanın önemli olduğunu belirterek, “Son 2 hafta mağlup olduk. Ümraniye maçında belki sezonun en kötü futbolunu oynadık. Skor aleyhimizeydi ama oyun anlamında da kötüydük. Ümraniye maçı bizi üzdü. Bandırmaspor maçına kadar çok çabuk şekilde 4 gün sonra ayağa kalkmak önemliydi. Belki çok güzel oynamadık, basit hatalar da yaptık ama çok çok iyi mücadele ettik” diye konuştu.

FİNAL PASLARINI YAPAMADIK
İstedikleri doğru oyunu sahaya yansıtmaları halinde çok daha farklı bir skorla maçtan ayrılabileceklerini ifade eden Mustafa Hoca, “Doğru oyunu oynayabilseydik ikinci yarı çok farklı bir pozisyon ortaya çıkabilirdi. Rakip bize açık alanlar bıraktı. İlkyarıda Özer’in, Burak Kapacak’ın atamadığı pozisyonlar var. Final paslarını atamadığımız çok pozisyon var. İkinci yarıda biraz fazla geriye yaslandık. Öne çıkmamız gerekiyordu. Defans arkası koşuları daha iyi yapabilirdik. Ama mücadele üst seviyedeydi. Bu anlamda tüm takımı kutluyorum” dedi.

EKSİKLER HEP OLACAK
Galibiyete çok ihtiyaçları olduğunun altını çizen Mustafa Er, “Genç bir takımız. Biz herşeyin çok çabuk olmasını istiyoruz. Biraz sabırsızız. Bu her anlamda böyle. Oyuncular çok yeni. Gençler. Ümraniye maçında belki istediğimiz oyunu oynayamadık ama en büyük nedenlerden birisi rakipte çok fizikli ve kuvvetli oyuncular vardı. Kuvvet olarak onların altında kaldık. Genç oyuncularımız var ve yeni yeni kuvvetlenecekler. Ümraniye maçında kuvvet anlamında onlara direnç gösteremedik. Temasa yakın oynadılar. Buna cevap veremedik. Bu süreçte bunlar hep olacak. Biz devam edeceğiz. Çünkü yetenekli bir takımız. Eksiklerimiz yok mu var, hep de olacak. Bu eksiklerimizi gidererek devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ODAKLANMALARINI İSTİYORUZ
Cumartesi günü ligin önemli takımlarından bir tanesiyle karşılaşacaklarını belirten Mustafa Hoca, şunları söyledi: “Samsunspor ligin önemli takımlarından biri. Tamamen kazanmaya ve iyi oyuna odaklanacağız. 90 dakika oyunda kalmaya çalışacağız. Hafta sonu hedefimiz tekrar kazanmak. Çünkü bu sezon üst üste 2 maç kazanma alışkanlığını yakalarsak belki daha farklı bir senaryo ortaya çıkacak. Özgüven anlamında, birliktelik anlamında hafta sonu tek amacımız kazanmak. Zor olacak farkındayız. Ancak biz kalan maçların hepsini kazanmak için sahaya çıkacağız. Her maç genç oyuncularımızın doğru oyun, gelişim ve kazanma alışkanlığına odaklanmalarını sağlamak istiyoruz. Onlarla alakalı çalışıyoruz. İnşallah hafta sonu da kazanırız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X