Biber Kupası’nda şampiyon Semsa

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Yenişehir’deki final maçını izlerken, sağlık için spor yapın önerisinde bulundu.

Biber Kupası’nda şampiyon Semsa

GÜRHAN ADANA

Yenişehir Belediyesi 2. Halı Saha Biber Kupası’nın final karşılaşmasında 2-2 berabere kaldığı rakibi Yenigün Tılsım’ı penaltılarda 5-3 yenen Semsa Ticaret şampiyon oldu. Turnuvanın 3’üncüsü Kızılköy olurken, Köfteci Yusuf ve Zeytinciler Gıda ekipleri en centilmen takım seçildiler. Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Cumhuriyet Savcısı Cemal Kurt, Jandarma Komutanı Ütgm. Burak Dural, Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, turnuvanın başarılı ekiplerine kupa ve hediyelerini verdiler.

MÜEZZİNOĞLU SÜRPRİZİ

Bu arada Ankara’dan Bursa’ya gitmekte olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, final karşılaşması öncesi Belediye Spor Kompleksi’ne uğrayıp ilçeli yöneticilerle görüştü. Sağlık için bu gibi organizasyonların önemine değinen Müezzinoğlu, emeği geçenleri kutladı. Müezzinoğlu, ilçeli yöneticiler ve oyuncularla anı fotoğrafı çektirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu final maçını izleyen sporseverlerle bir araya geldi.

2. kez düzenlenen Biber Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Semsa Ticaret final maçının ardından kupa kaldırmanın sevincini taraftarıyla paylaştı.

Semsa Ticaret’in şampiyonluk kupasını Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X