Bugün marketler açık mı? İşte merak edilen sorunun cevabı…

“Ramazan Bayramı’nın son gününde marketler açık mı” sorusu sokağa çıkma yasağı uygulanması nedeniyle merak konusu oldu. İşte cevabı…

Bugün marketler açık mı? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçiren vatandaşlar, bayramın son gününde marketlere gidebilecek mi? Ramazan Bayramı nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağı 81 ilde uygulanıyor. İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelgede, marketlerle ilgili sorunun cevabı da bulunuyor.

21 Mayıs Perşembe ve 22 Mayıs Cuma günü saat 23.00’kadar açık olacak olan market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler; İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre bayram arefesine denk gelen 23 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verebilecek. 24 Mayıs Pazar, 25 Mayıs Pazartesi ve 26 Mayıs Salı günleri ise market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler ile online satış yapan işletmeler tamamen kapalı olacak.

Kısaca; bayramın son gününde de marketler kapalı olacak…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X