Bulut gurur verdi

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Ankara ve Yalova’da düzenlenen yarışlarda Nilüfer Belediyespor bisikletçisi Samet Bulut U15 kategorisinde damalı bayrağı gören ilk isim oldu.

Bulut gurur verdi

Nilüfer Belediyespor, farklı branşlarda başarıların altına imza atmaya devam ediyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Çamlıdere MTB Cup C3 Yarışları ve Yalova’da gerçekleştirilen Dağ Bisikleti 2016 Türkiye Şampiyonası’na katılan Nilüfer Belediyespor’un başarılı bisikletçisi Samet Bulut, zirveyi kaptırmadı.  Çamlıdere MTB Cup C3 Yarışları, 17 Temmuz’da 9 ayrı kategoride 74 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyespor adına U15 kategorisinde yarışlara katılan Samet Bulut, Çamlıdere yarışlarında birincilik kürsüsüne çıkarak Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil etti. 

YİNE ZİRVEDE

Yalova’nın Altınova ilçesinde düzenlenen Dağ Bisikleti 2016 Türkiye Şampiyonası’nda da Samet Bulut zirveye çıkmayı başardı. Final yarışlarının 24 Temmuz’da gerçekleştiği organizasyonda, 10 farklı kategoride toplam 154 sporcu şampiyonluk için pedal çevirdi. Şampiyonanın U15 kategorisinde mücadele eden Nilüfer Belediyespor’un başarılı bisikletçisi Samet Bulut, Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil etti. 4 bin 800 metrelik zorlu parkuru 3 tur atarak rakiplerini geride bırakan Bulut, 00:51:09’luk derecesiyle Türkiye Şampiyonu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X