Bursa Deri İhtisas OSB sağlam adımlarla yürüyor

Bursa İhtisas Deri OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rifat Aygüler, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti.

Bursa Deri İhtisas OSB sağlam adımlarla yürüyor

Göreve geldiklerinden bu yana sektörleri ve OSB’lerinin gelişimi adına önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Aygüler, Bursa’nın konumu, iş gücü, hammadde kaynaklarına yakınlığı, bu alandaki binlerce yıla dayanan geçmişi ile deri ve deri ürünleri sektörünün gelişimi için Türkiye’nin avantajlı şehirlerinden biri olduğunu vurguladı. Aygüler, bu avantajlardan doğru şekilde faydalanarak Bursa’yı alanlarında Türkiye’nin ve bölgesinin ana üretim ve ticaret merkezi haline getirebilmek adına durmadan çalıştıklarını anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise, Bursa İhtisas Deri OSB Yönetimi’nin çalışmalarını takdirle takip ettiğini vurguladı. Erdem, Bursa ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak her çalışmanın takipçisi ve destekçisi olduklarını belirterek, OSB Yönetimi’ne Bursa’nın üretim değeri, ekonomisi ve istihdamına katkı koyan çalışmalarından ötürü teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X