Bursa ekibi 3.Lige yükseldi! Şampiyonluğu doyasıya kutladı…

BAL’dan 3.Lig’e yükselen temsilcimiz şampiyonluğu doyasıya kutladı… Önümüzdeki sezon maçlarını Vakıfköy Stadı’nda oynayacak olan Yıldırımspor’da hedef 2.Lig olarak belirlendi.

Bursa ekibi 3.Lige yükseldi! Şampiyonluğu doyasıya kutladı…

Türkiye Futbol Federasyonu’nun alt ligleri onaylamasının ardından Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Gurp’ta şampiyonu olup adını 3.Lig’e yazdıran Bursa Yıldırımspor şampiyonluğu dolayısıyla kutladı.

15 yıl sonra amatör ligde profesyonel lige çıkan ilk Bursa takım olan Yıldırımspor’un tesislerinde başlayıp Arabayatağı Mahallesinde biten şampiyonluk kutlamaları büyük bir çoşku içinde geçti.

VAKIFKÖY STADI’NDA OYNAYACAK
Minareliçevuş Tesisleri’nde şampiyonluk pastası kesilmesiyle başlayan kutlamalar şampiyonluk fotoğrafları çekimiyle devam etti.

Daha sonra üstü açık otobüs ile şehir turu atan Yıldırımspor, Yıldırım Belediyesi önünde Belediye Başkanı Oktay Yılmaz tarafından karşılandı.

Yılmaz, şampiyonlukta emeği geçenleri tebrik edip, 3.Lig’de başarılar diledi.

Başkan Yılmaz ayıca takımın önümüzdeki sezon Vakıfköy Stadı’nda maçlarını oynayacağı müjdesini verdi.

YENİ HEDEF 2.LİG’E YÜKSELMEK
Daha sonra kutlamalar Arabayatağı Mahalle meydanında devam etti.

Kulüp Başkanı Ekrem Senal burada yaptığı konuşmada kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.

Senal, “2. Başkan Burak Selamet, teknik heyet, futbolcular, kulüp çalışanları ve taraftalarımızla birlikte Yıldırım ve Arabayatağı Mahallesi halkına teşekkür ediyorum. Bu desteğe layık olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Önümüzdeki sezonda hedefimiz 2.Lig’e yükselmek olacak” dedi.

Gece şampiyonluk yemeğiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X