Bursa rahat bir nefes alacak! 4 büyük proje…

Olay’ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan sorulara açık yürekli cevaplar verdi, samimi değerlendirmeler yaptı. Sohbet de daha çok ulaşım projeleri üzerine yoğunlaştı.
Büyükşehir ile Ulaştırma Bakanlığı tarafından üstlenilen ve öncelikli kapsamına alınan 4 projeyi açıklayan Gürkan, son günlerin konusu Şehir Hastanesi Metrosu inşaatının mahkeme kararına karşın nasıl devam ettiğini açıkladı. Hızlı tren için de “Bursa’ya mahcubuz” dedi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Bursa rahat bir nefes alacak! 4 büyük proje…

Gazeteci olarak… En keyif aldığımız şey, Bursa’nın yatırımlarını konuşmak, kente dair proje tartışmalarının içinde olmak. Hele konuk iktidar partisinin Bursa’daki en yetkili temsilcisi olunca bu keyif artıyor.

Nitekim…

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın İl Medya Tanıtım Başkanı Cemile Yiğit ile başkan yardımcıları Ferhat Erol ve Osman Doğruyol’la birlikte Olay’a ziyareti de böyle oldu.

Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’ın odasındaki sohbetin başında, “Ankara’da görüştüğünüz Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Bursa’ya neden şaşı bakıyor?” diye sorduk.

Gürkan da…

“Ulaştırma Bakanımızla biz zaman zaman görüşüyoruz, ama kamuoyuna yansımıyor. Gitmeden önce de görüştük. Ziyaret sonrası Bakan Yardımcısı Bursa’ya geldi” diye başladı ve şunu söyledi:

“Ulaştırma Bakanımız Bursa’ya sık gelmediği için böyle bir izlenim oluşuyor, ama bir sorun yok, ilgisi yüksek.”

Sonra da…

“Ulaşım projelerinin önceliklerini yeniden belirledik” dedi ve devam etti:

“Büyükşehir Belediyemizin gündeminde, trafiğin sıkıştığı noktalar olarak Beşyol ve Adliye kavşakları var. Bunlar başlıyor.”

Görüşmede ele alınan öncelik projelerini sıraladı:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X