Bursa’da Başkan Alinur Aktaş malvarlığını açıkladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, katıldığı bir televizyon programında malvarlığını açıkladı…

Bursa’da Başkan Alinur Aktaş malvarlığını açıkladı

Başkan Aktaş, İYİ Parti Bursa Adayı ev aynı zamanda Milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun bu yönde bir açılım ortaya koyduğunu belirterek, şunları söyledi:

‘Kendi oturduğum konut ile evli oğlumun oturduğu konut, yüzde 50 hissedarı olduğum firma, 35-40 kişinin çalıştığı firma ile oğlum benim orda ortağım ile birlikte, eşime ait bir otomobil (950 bin lira değerinde) ve yaklaşık 150-200 bin lira bankada para. Bunun haricinde hiçbir şey yok. Çok net ve rahatım. kendime ait bir aracım yok. Ben artık Belediye Başkanı konutunda da oturmuyorum. Orasını kültür merkezine çeviriyoruz. Buradan CHP adayının da kendi ve eşi üzerine olan mal varlıklarını açıklamasını istirham ediyorum’ dedi.

Başkan Aktaş’ın mal varlığıyla ilgili Habertürk Programcısı Mehmet Akif Ersoy, şu bilgilendirmeyi yaptı:

‘Malvarlıklarını edinme değerleri; 2022 yılında 4 milyon 350 bin liraya bir konut, 2023 yılında 2 milyon liraya bir konut, 3 banka hesabında 50-65-69 bin lira para, altın ve ziynet olarak da 150 bin lira.’

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X