Bursa’da doğalgaz patlaması: Ölü ve yaralılar var

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde tek katlı bir ev meydana gelen patlama nedeniyle yıkıldı, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Bursa’da doğalgaz patlaması: Ölü ve yaralılar var

Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi Ziyapaşa Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, tek katlı evde meydana gelen patlamanın doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Büyük bir gürültüyle yaşanan patlama sonrası ev harabeye dönerken 3 kişi yaralandı.

Yaralılardan 2’sinin sabah okula gitmek için sokaktan geçen 2 öğrenci olduğu öğrenildi. Yaralılara ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldıktan sonra olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldılar. 

PATLAMADA GENÇ KIZ ÖLDÜ

Patlama sırasında evin önünden geçen Elif Geldi’nin (18) yaşamını yitirdiği, yine yoldan geçen Şehmuz Bora ile evde bulunan Hikmet Güner’in yaralandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X