Bursa’da Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm hedefi

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın ziyaretinde kentsel dönüşümle ilgili kullandığı sözleri kaleme aldı…

Bursa’da Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm hedefi

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

5 yıl… Merkezdeki 3 büyük ilçe arasında; kültürel ve gelişmişlik açısından en sorunlu kabul edilen Yıldırım Belediye Başkanlığı yaptı.

Oktay Yılmaz…

31 Mart seçimiyle yeniden Yıldırım Belediye Başkanı seçilirken, arkasında başarılı bir 5 yıl olmasının avantajıyla önümüzdeki 5 yıla bakıyor.

Nitekim…

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın torunu Alihan Hattat’la gerçekleştirdiği ziyaret sırasında gerçeklerin altını çizdi:

“Yıldırım’da kentleşme süreçlerinden kaynaklanan mülkiyet sorunları var. Hisseli parseller ciddi sorun. Geçtiğimiz dönem yaptığımız çalışmalarla yüzde 30’unu toparladık. Kaldığımız yerden çalışmaya devam ediyoruz.”

Önceliği de açıkları:

“Yıldırım’da 4-5 noktada kentsel dönüşüm devam ediyor. Projeleri insanlar gördükçe ‘Sıra ne zaman bize gelecek?’ diye soruyorlar. Daha önce uzak duruyorlardı.”

 

“Kimseyle kavgan yok, yol nasıl aşılır var”

5 yılı… Yıldırım’ın başta imar olmak üzere kritik sorunlarını çözme çalışmalarıyla geçiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz dün Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ağırladı.

Kutlama ziyaretinde…

Çağlar gözlemlediği Yılmaz için şunları söyledi:

“Hizmetlerini başarılı buluyorum. Halkın verdiği kararla yeniden seçilmen çok önemli. Bana göre en büyük özelliğin hep yapıcı olman. Kimseyle kavgan yok, tam aksine yol nasıl aşılır derdin var.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X