Bursa’nın 3.Lig’deki yeni ekibi yönetimini seçti!

İnegöl Kafkasspor’da yapılan olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Celal Ter, güven tazeleyerek bir kez daha başkan seçildi.

Bursa’nın 3.Lig’deki yeni ekibi yönetimini seçti!

Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta 65 puanla şampiyon olan ve gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek İnegöl Kafkasspor’da yapılan olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Celal Ter, güven tazeleyerek bir kez daha başkan seçildi.

Kulüp Tesisleri’nde tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda güven tazeleyen Celal Ter, profesyonel lig hedeflerine inanarak ulaştıklarını söyledi.

ÖNCE İNANMAK LAZIM
Kafkasspor’un kurulduğu zamandan beri hiç alt kümeye düşmediğini aktaran Celal Ter, “3 senedir BAL Ligi’nde mücadele ediyoruz. Üçüncü senenin sonunda 3.Lig hedefimize ulaştık. Bu hedef için önce inanmak gerekiyordu. Yönetim kurulumuz bana inandı, camiamız yönetimimize inandı, İnegöl camiamıza inandı bu inancın sonunda 3.Lig geldi. Bu sene zor bir sezondu BAL ligi geliri olmayan maliyetli bir ligdi” dedi.

İLÇE STADI’NDA OYNAYACAĞIZ
Yeni sezonda maçlarını İnegöl İlçe Stadı’nda oynayacaklarını belirten Başkan Ter, “Bizim İnegölspor’a rakip olmak gibi bir düşüncemiz yok haddimizi biliyoruz. Bizim altyapımız çok güçlü. Bu altyapımızı artık değerlendireceğiz. Profesyonel ligde olduğumuz için maçlarımızı ilçe stadında oynayacağız. Federasyon bunu ayarlayacak. Artık her hafta sonu İnegöl’de bir profesyonel lig maçı olacak. Tribünde küfür her zaman karşı durduk o taraftarı oyuncuları da ana doğurdu. Artık tribünlerimizde daha çok bayan göreceksiniz” diye konuştu.

BAŞKAN CELAL TER’İN YÖNETİM KURULU

1-Abdulkadir Baykay
2-Ahmet Sütçü
3-Aydın Erol
4-Bahadır Hatuncık
5-Berkay Şimşek
6-Erkan Taşdemir
7-Emir Akıskalı
8-Emre Şen
9-Emre Taban
10-Haydar Özkiraz
11-Hilmi Beyaz
12-İbrahim Özcan
13-İskender Yaprak
14-İsmail Özbek
15-Metin Sevinç
16-Muhammet Çelik
17-Nazmi Kahraman
18-Oğuzhan Yenier
19-Onur Yazıcı
20-Recai Baykan
21-Rıdvan Şentürk
22-Sabahattin Ordu
23-Sadi Saka
24-Sami Fergana
25-Sedat Portakal
26-Selim Emre Aydın
27-Şenol Peker
28-Talat Özcan
29-Taner Karakaya
30-Taner Özgül
31-Ufuk Adıyaman
32-Zeki Kavaz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X