Bursa’nın bir mahallesi vakaları sıfırladı!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, koronavirüs vakalarıyla ilgili Bursa’nın bir mahallesinden gelen mutlu haberi bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’nın bir mahallesi vakaları sıfırladı!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Ovaakça Mahallesi, Osmangazi’nin İstanbul yolu üzerinde, sınırlarında doğalgaz çevrim santralini de barındıran şirin bir yerleşim.

Buranın bayan Muhtarı Yasemin Vatansever dün sosyal medya hesaplarından mahallesinde koronavirüs hastasının kalmaması nedeniyle seçmenlerini alkışladı.

Vatansever, “Hastamızın olmaması gurur verici”  satırlarıyla paylaşımının altına  alkış ikonunu da  ekledi.

Muhtar Vatansever devamında bir de şu sözlerle uyarı yaptı.

“Bugün başlayacak yeni dönem için mahalle sakinlerimizden ricamız, yaş kriteri tutan vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları. Maske, mesafe ve hijyene riayet etmeleri, 1 Haziran sonrası rehavete kapılmadan normalleşmeye uyum sağlamalarıdır.”   

Ovaakça mahallemize aman nazar değmesin.

Osmangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerinin takibinde hiç hasta olmayışı, bu semtte herkesin kurala uyduğunu gösteriyor.

Umarız bundan sonra da hiç olmaz. Tez zamanda dünyamız,  ülkemiz şehirlerimiz, köylerimiz ve tüm insanlık bu illetten kurtulur.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X