Bursaspor’un efsanesi Batalla Bursa’ya geri döndü! İşte yeni takımı…

Nilüfer Belediye FK’nın teknik direktörlük koltuğuna oturan Arjantinli Bursaspor efsanesi, “Bana bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. İkinci yuvam olan şehre geldim. Potansiyeli olan bir kulüpteyim. Bursa’yı özledim. Bursa olduğu için burayı kabul ettim” dedi.

Bursaspor’un efsanesi Batalla Bursa’ya geri döndü! İşte yeni takımı…

Emre KURTBAY

Yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, daha önceden teknik direktörlük için anlaşmaya varıldığını açıkladığı Pablo Martin Batalla ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Bursaspor efsanesi Arjantinli isim için Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda görkemli bir imza töreni düzenlendi. İmza törenine Kulüp Başkanı Tamer İşler ve kulüp yöneticileri katıldı.

HEDEFİMİZ 3. LİG

Törende konuşan Nilüfer Belediye FK Başkanı Tamer İşler, Bursasporumuzun efsanesi Batalla ile efsane başkanımız İbrahim Yazıcı Stadı’nda sözleşme imzalıyoruz. Geçen sezon oluşturduğumuz takımımızda yeni hocamız Pablo Martin Batalla ile 3 yıllık anlaştık. Kendisine bu telifli ailesini alıp gelen ve kabul ettiği için teşekkür ederim. Belediye olarak vizyonumuza katkı sağlayacak. Hayırlı olsun. Bursaspor bu şehrin vazgeçilmezidir. Bursaspor’la takımımızı lütfen karıştırmayalım. Hedefimiz 3.Lig” dedi.

BURSA İKİNCİ YUVAM

Bursa’ya yeniden geldiği için çok mutlu olduğunu belirten ve ilk kez teknik adamlık yapacak Pablo Martin Batalla ise, “Bana bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. İkinci yuvam olan şehre geldim. Potansiyeli olan bir kulüpteyim. Bursa’yı özledim. Bursa olduğu için burayı kabul ettim. İkiz babası oldum. Ailemi başka yere götürmek zor olacaktı. Oyunculuğumda da uzun planlar yapmadım. Anı yaşadım. Kulübün uzun vadeli planları var. İyi sonuçlar alıp iyi bir başlangıç yapmamız lazım” şeklinde konuştu.

Bursaspor için en iyisini diliyorum

Pablo Martin Batalla, imza töreninde Bursaspor’la ilgili de kısa görüşünü belirtti. Yeşil beyazlı takımın durumuna üzüldüğünü dile getiren Arjantinli çalıştırıcı, “Bursaspor’la ilgili fazla konuşmam gerekmiyor. Sevgimi ve saygımı sözlerimden çok hareketlerimle gösterdiğimi düşünüyorum. Çok zor günlerden geçiyor. Bursaspor için en iyisini diliyorum.

PABLO BATALLA’NIN TEKNİK EKİBİ

Yardımcı Antrenör: Ayhan Bahar
Atletik Performans Antrenörü: Hüseyin Topçu
Kaleci Antrenörü: Emre Arslan
Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü: Ahmet Barış Arı
Analiz Antrenörü: Muzaffer Çağan

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X