Bursaspor’un genç yıldızına Alman kancası!

18 yaşındaki genç stoper devre arasında Bundesliga’nın yolunu tutabilir… Sözleşmesinde ‘3 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Taha Altıkardeş’in adı Freiburg ile anılıyor. Alman ekibinin genç oyuncuyu kadrosuna katmaya istekli olduğu öğrenildi.

Bursaspor’un genç yıldızına Alman kancası!

Bursaspor’da bu sezon yeterince süre alamayan ve son İstanbulspor maçında ikinci yarıda girip kırmızı kart gören Taha Altıkardeş’e Almanya yolu gözüktü. Daha önce Roma’nın da yakın takibe aldığı 18 yaşındaki genç savunma oyuncusunu Bundesliga ekiplerinden Freiburg’un da ısrarla istediği gelen bilgiler arasında.

TALİPLERİ ARTIYOR

2023’te bitecek mukavelesi 31 Temmuz’da iyileştirilerek 2025 yılına uzatılan Taha Altıkardeş’in sözleşmesine ‘3 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi koydurduğu öğrenildi.

Yeşil beyazlı yönetimin çıkış bedelini 9 milyon Euro olarak belirlemek istediği ancak o dönem anlaşma sağlanamadığı ifade edildi. Freiburg’un 3 milyon Euro’yu ödemeye hazırlandığı ancak başka Alman kulüplerinin de Taha için Bursaspor’un kapısına çalabileceği gelen bilgiler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X