Bursa’ya yeni cazibe merkezi!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’ya yapılması planlanan yeni cazibe merkezinin ayrıntılarını bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’ya yeni cazibe merkezi!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’ya yapılması planlanan yeni cazibe merkezinin ayrıntılarını bugünkü köşesine taşıdı…

Aydın, yazısında şu bilgileri verdi:

Daha evvel bu sütunlardan duyurmuştuk.

DSİ’nin Ankara Yolu’nda sahip olduğu alanın 30 dönümlük kısmını Başkan Yılmaz ilçenin yeni cazibe merkezi yapmak istiyor.

Nitekim bu konuda takas işlemi sağlanmış. Eski Yüksek İhtisas Hastanesi’nin bulunduğu alanla burası takas edilmiş. Tapular belediyeye geçmiş. Burada 2 bin araçlık otopark 1000 kişilik salon, alışveriş ve eğlenme üniteleri yer alacak. Bu projede de Başkan Yılmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın desteğiyle yapacaklarını duyurdu.

Engelsiz Yaşam Merkezi, Molla Yegan Çocuk Aktivite Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi renovasyonu, Mimar Sinan Spor Kompleksi yenilemesi ve daha bir çok yıpranmış eski projelerin elde geçirilmesi Başkan Yılmaz’ın bu yıl hayata geçireceği önemli yatırımlar olarak dikkatimizi çekti.

Yıldırım kozmopolit bir ilçe.

Buraya görev yaparken her yaştan ve her demografik yapıdan insanı önceleyen projelere ihtiyaç var. Yılmaz’ı iki yılın sonunda artık yeni yatırımlar için hazır ve özgüvenli olduğunu görüyoruz.

Başkan’ın bir yıl sonra, 4. yıla Yıldırım’a daha çok eser kazandırarak gireceğinden eminiz.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X