Canbolat: Mudanya’nın geleceği turizmde 

Vali Yakup Canbolat, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Canbolat, Mudanya’nın geleceğinin turizmde olduğunu söyledi.

Canbolat: Mudanya’nın geleceği turizmde 

Başkan Türkyılmaz da, Vali Canbolat’a Ömerbey Mahallesi Hisarlık mevkiinde gün yüzüne çıkan Myrleia Antik Kenti ile ilgili bilgi verdi. 

“TARİHİ DEĞERLERİMİZİ YAŞATACAĞIZ”…

Mudanya’nın tarihi ve doğal kimliğine sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Canbolat, “Mudanya’nın tarihi kimliğinin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için elimizden gelen katkıyı sunacağız. Böylesine tarihi bir değerin yok olmasına izin veremeyiz. Tarihi ve doğal değerlerimize sahip çıkamazsak, kentin kimliğini kaybetmiş oluruz. Eko turizmi, tarım ve deniz turizmini Bursa’da artırmalıyız. Mudanya ise bunun için en uygun konumda bulunuyor. Mudanya’daki tarihi değerlerimizi işbirliğiyle yaşatacağız” dedi. 

“İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”…

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Mudanya’nın tarım, turizm ve eğitim kenti olması için çalıştıklarını belirterek, “Mudanya’nın tüm tarihi değerlerini korumak ve geleceğe taşımak için yapılacak olan her türlü işbirliğine hazırız. Turizm bizim marka değerimizi ve standartlarımızı artıracak. Bursa yüzünü turizme, Mudanya’ya dönmeli” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X