CHP yol haritasını hazırlıyor

CHP İl Başkanlığı, tüm ilçe örgütlerinin katılımıyla düzenlenen toplanıtda yerel seçim için izlenecek yol haritasını masaya yatırdı.

CHP yol haritasını hazırlıyor

CHP Genel Başkan Yardımcıları Orhan Sarıbal ve Lale Karabıyık’ın yanısıra milletvekilleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile il ve ilçe yöneticileri de katıldığı toplantıda seçim stratejisi detaylarıyla ele alındı.  

“BURSA’NIN FOTOĞRAFINI ÇEKECEĞİZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP’nin kamuoyu önündeki durumunu ve yerel sorunları belirlemek amacıyla, 17 ilçede gerçekleştirilen anketi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ne sunacaklarını söyledi.

Bugünkü sıkıntıları seçimden sonraya bırakacaklarını belirten Akkuş, “Önümüzde 5.5 aylık kısa bir süre var. Bursa’nın fotoğrafını çekeceğiz. Bursa’yı nasıl yönetiriz, siyaseti nasıl öreriz, Bursalıları nasıl katarız, ona odaklanmalıyız. Mart ayında yapacağımız bahar temizliğini sadece Bursa’da değil, tüm Türkiye’de yapacağız” diye konuştu. 

“ADAYLIK YÖNTEMLERİ FARKLI OLABİLİR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık da, adaylık süreci için Türkiye’nin her yerinde aynı yöntemin olmayabileceğini, kimi yerlerde önseçim, kimi yerlerde farklı yöntemler uygulanacağını belirterek, “CHP’li belediyelerin çok güzel hizmetleri var. Ama bunlar başka yerlerde bilinmiyor. CHP’li belediyenin ne anlama geldiğini daha geniş kitlelere anlatmak zorundayız. Kendimizi en doğru ve en güzel şeklide anlatacak yol ve yöntemleri bularak uygulamak durumundayız” dedi. 

“1989’UN HİKAYESİNİ YENİDEN YAZABİLİRİZ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ise, toplumda ‘Ülkeyi yine CHP kurtarır’ düşüncesinin bulunduğunu ifade ederek, “Ama CHP’liler Türkiye’yi kurtarabileceği inancına henüz ulaşmış değil. İmkansız değil, başarabiliriz. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için 5 aylığına herşeyi bir kenrara bırakalım. Öfkelerimizi, kırgınlıklarımızı, kızgınlıklarımızı bir kenara bırakıp, 31 Mart’ta, 1989’un hikayesini yeniden yazabiliriz” şeklindi konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X