Dev derbide ilk 11’ler belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları başta olmak üzere Türk futbolseverlerin günlerdir büyük bir heyecanla beklediği derbi günü geldi çattı.

Dev derbide ilk 11’ler belli oldu

Şampiyonluk yolundaki en kritik maçına çıkacak olan Galatasaray, Fenerbahçe’nin evine konuk olacak. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’deki tüm dengeleri değiştirecek olan Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı için nefesler tutuldu. Dev mücadele bugün gerçekleşecek. Fatih terim, orta alanın dirençsiz kalacağını düşünerek Fernando’yu stoperde oynatmaktan vazgeçti. Brezilyalı futbolcu, Badou Ndiaye ile birlikte yine orta alanda görev yapacak. Luyindama ve Marcao’nun yokluğunda savunmanın ortasında Donk’un partneri ise Ahmet Çalık olacak. Fatih Terim’in maç eksiğinden dolayı Nagatomo’yu da kulübede oturtacağı gelen bilgiler arasında. Bu durumda Linnes yine sol bekte olacak. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Ülker Stadyumu’nda oynanacak derbilerin derbisinde hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. 14 Nisan Pazar günü saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma Bein Sports ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

KADROLAR

Fenerbahçe 11’i: Harun, Dirar, Skrtel, Serdar Aziz, Hasan Ali, Mehmet Topal, Tolgay, Eljif, Valbuena, Moses, Soldado

Galatasaray‘ın 11’i: Muslera, Mariano, Linnes, Donk, Semih, Ndiaye, Belhanda, Fernando, Feghouli, Onyekuru, Diagne

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X