Devler sahne alıyor! Başakşehir’in ilk sınavı Almanya’da…

Turuncu lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk haftasında bu akşam 22.00’de Almanya’da sahaya çıkacak.

Devler sahne alıyor! Başakşehir’in ilk sınavı Almanya’da…

Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Medipol Başakşehir, H Grubu ilk maçında bugün Almanya temsilcisi Leipzig’e konuk olacak.

RB Arena’da TSİ 22.00’de başlayacak mücadelede İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano düdük çalacak. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek olan ve H Grubu’nda Leipzig, Manchester United ve Paris Saint-Germain ile eşleşen turuncu lacivertli ekipte sakatlıkları süren Nacer Chadli, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike kadroda yer almayacak.

BUNDESLİGA LİDERİ
Medipol Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Leipzig, 4 haftası geride kalan Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) lider durumda bulunuyor. Leipzig, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan topladı.

Yenilgisiz yoluna devam eden Alman ekibi, bu maçlarda 10 gol atarken, kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Alman ekibinde, Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde iki oyuncunun sakatlığı sürüyor. Leipzig’de Marcel Sabitzer ve Konrad Laimer sakatlıkları nedeniyle Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Medipol Başakşehir ise son şampiyon unvanını taşıdığı Süper Lig’e iyi başlayamadı. Okan Buruk’un öğrencileri, 5 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet sonucu 4 puanla 19. sırada yer alıyor.

22.00/beIN Sports 1

H GRUBU’NDA DİĞER MAÇ
22.00 PSG-Manchester United

Şampiyonlar Ligi’nde
heyecan başlıyor

E GRUBU
22.00 Chelsea-Sevilla
22.00 Rennes-Krasnodar

F GRUBU
19.55 Zenit-Club Brugge
22.00 Lazio-B. Dortmund

G GRUBU
19.55 Dynamo Kiev-Juventus
22.00 Barcelona-Ferencvaros

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X