Dünya şampiyonu Bursalı sporcuya görkemli karşılama

Fransa’daki Okullararası Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda 200 metre karışıkta altın, 50 metre kelebekte bronz madalya kazanan Bursalı milli yüzücü Melda Kolayca unutulmaz gece yaşadı. Dünya şampiyonu milli yüzücü Gülbahçe’de coşkuyla karşılandı

Dünya şampiyonu Bursalı sporcuya görkemli karşılama

Bursalı paralimpik milli yüzücü Melda Kolayca, dünya şampiyonasından çifte madalya ile dönerken, yaşadığı Gülbahçe mahallesinde muhteşem bir törenle karşılandı…

Bursa Atatürk Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Melda Kolayca, Fransa’nın Normadiyan bölgesinde düzenlenen Okullararası Paralimpik Dünya Yüzme Şampiyonasında, 200 metre karışık stilde 3:48,90’lık derecesiyle birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

GÜLBAHÇE COŞTU
Milli yüzücü Melda Kolayca, 50 metre kelebekte de Dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazananmanın mutluluğunu yaşadı. Dünya şampiyonasında iki kez kürsüye çıkmanın gururunu yaşayan Bursalı milli yüzücü Melda Kolayca, ikamet ettiği Gülbahçe mahallesinde komşuları tarafından coşkuyla karşılandı. Gülbahçe Mahalle Derneği Başkanı Ömer Şen’in tertiplediği karşılamada meşaleler ve müzik ile mahalleye giriş yapan Melda Kolayca için halk oyunları gösterisi de düzenlendi.

BÜYÜK SÜRPRİZ YAŞADI
Şampiyon yüzücü Melda Kolayca ve ailesi duygu dolu anlar yaşarken, görkemli karşılama ile Gülbahçeliler şampiyonuna unutamayacağı bir gece yaşattı. Melda Kolayca, “Böyle bir karşılama beklemiyordum. Mahalleme şampiyonluk getirdiğim için gururluyum, önümüzdeki turnuvalarda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı. Gülbahçeliler Dernek başkanı Ömer Şen de şampiyon sporcuya çiçek takdim edip, başarılarından dolayı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X