Durağın gündemi Millet Bahçesi

Taksicilerle bir araya gelen Başkan Aktaş, içinde tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millete vurgu yapan bir anıtın da bulunacağı Millet Bahçesi projesinin bölgeye değer katacağını söyledi.

Durağın gündemi Millet Bahçesi

Eski Stadyumun oradaki Stad Taksi durağında, taksicilerle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaları devam eden Millet Bahçesi’nin bölgeye büyük bir hareket getireceğini ifade ederek, projenin detaylarını taksicilerle paylaştı.

Eski stadyumunun yerine yapılacak olan Millet Bahçesi ve anıt ile Bursa’nın tam anlamıyla bir meydan kazanacağını vurgulayan Aktaş, “Bu bölge her ne kadar eski Atatürk stadyumu olsa da millet bahçesi modeliyle yeniden canlanacak. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet vurgusuyla buraya bir de anıt yapacağız. Bu anıtsal yapı milletimizin buraya toplanmasına neden olacak. Ayrıca burada kaplıca ve termal çeşmelerimiz olacak. Bölgenin değeri ve kıymeti bu manada artacak” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN İNSANIN MUTLULUĞU”

Yapılan çalışmalar öncesinde vatandaşın uyarılarını dikkate aldıklarını da belirten Aktaş, “Burada esnafımızın uyarılarını göz önünde bulundurarak, onlarla ilgili düzenlemeleri de yapacağız. Sokakları altından döşesek kıymeti yok. Önemli olan insanların mutluluğu. Kurulan ikili ilişkiler, iletişim çok önemli. Biz vatandaşlardan, esnafımızdan şehre dair önemli tüyolar alıyoruz” diye konuştu. Misafirperverliklerinden dolayı taksici esnafına teşekkür eden Başkan Aktaş, taksi durağına Bursa’nın değerlerinin resmedildiği ipek tablo hediye etti. Taksici esnafı ile buluşmalarını Yunuseli Taksi durağında da sürdüren Başkan Aktaş, burada da taksicilerin talep, dilek ve şikayetlerini dinledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X