Eğerce’ye Büyükşehir eli değdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Eğerce sahillerini düzenliyor.

Eğerce’ye Büyükşehir eli değdi

Büyükşehir Belediyesi, 115 kilometreyi bulan deniz ve 180 kilometreyi bulan göl sahillerinin yaz turizmine kazandırılması için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

​Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerinde temizlik, eskiyen iskelelerin onarılması, yeşil alanlar ve oyun alanları yapan Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Eğerce sahillerindeki çalışmaları büyük ölçüde tamamladı. Hafta sonları günü birlik tatilcilerin akınına uğrayan Eğerce’de sahile soyunma kabinleri ve duşlar yerleştirildi. Plajdaki kum özel araçlarla düzenli olarak elenirken, yürüyüş yolu boyunca yerleştirilen aydınlatma direkleri bölge farklı bir görünüm kazandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir’in varlığının artık bütün sahil bölgelerinde hissedildiğini kaydetti. Recep Altepe, “Suyun kalitesinin artırılmasından, sahillere ve plajlara kadar her alanda çalışıyoruz. Eğerce, güzel bir sahili bulunmasına rağmen yıllardır beklenen hizmeti alamıyordu. Bu bölgedeki çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Şimdiye kadar bu bölgede sadece sahil düzenlemeye yaptığımız harcama 800 bin TL’yi buldu. Bunun yanında içme suyu, kanalizasyon hatları ve yolların yapılmasıyla ilgili çalışmalarımız da sürüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X