Engelli oğlunu arıyor

Bursa’da zihinsel engelli ve sara hastası oğlu Cevat Yalçın’ın (24) bir hafta önce kaybolduğunu belirten anne, elindeki fotoğraflarla kayıp oğlunu sokak sokak arıyor.

Engelli oğlunu arıyor

HATİCE DAL

Çiftehavuzlar’da yaşayan yüzde 75 zihinsel engelli ve sara hastası Cevat Yalçın (24), bir hafta önce evinden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Kayıp gencin annesi Birsen Yalçın, oğlunun bulunması için polis ekiplerine ihbarda bulunurken, Cevat Yalçın’ın fotoğrafını da bastırarak şehrin farklı yerlerine astı.

KOLUNDA ‘SEVGİ İZİ’ VAR…

Oğlunun bulunmasını isteyen anne Yalçın, şöyle konuştu:

‘‘Oğlum 9 yaşından beri evden sürekli kaçıyor. Geçtiğimiz haftalarda yine kaçtı ve polisler Emek’te bulup getirdi. Son olarak cuma günü akşamüstü evde çıktı ve bir daha geri dönmedi. İlk defa bu kadar uzun süre oğlumdan ayrı kaldım. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum. Sağ kolunun üzerinde engellilere özel ‘‘Sevgi İzi” vardır, vatandaşlar oradan rahatlıkla tanıyabilir. Lütfen bana yardımcı olun, evladımı bulalım. O olmadan evde duramıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X