Engürücük’e toplu konut

Refik Yılmaz, vatandaşların öneri, sorunlarının dinlenmesi ve belediyenin ilgili birimler tarafından değerlendirilmesi amacı ile hayata geçirilen ‘Gemlik Buluşuyor’ toplantısı çerçevesinde Engürücük Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Engürücük’e toplu konut

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı, Çukurbahçe ve Çamlık konutlarında başlattıkları Toplu Konut hamlesini, Engürücük Mahallesi’nde sürdüreceklerini ifade etti. 2+1 ve 3+1 şeklinde, 5 ayrı bloktan oluşacak 50 dairenin ihalesini 25 Mayıs’ta yapacaklarını dile getiren Yılmaz, “İstiyoruz ki, Engürücük’te doğmuş büyümüş gençlerimiz, yine burada, kendi doğdukları yerlerde ev sahibi olsunlar.

Doğa ve deniz manzarası eşliğinde burada, ata topraklarından uzaklaşmadan ailelerini, yaşamlarını kursunlar. Bu kapsamda planlamasını yaptığımız bölgelerde mevcut bir okula, bir okul daha ilave ettik. Sağlık ocağı ve spor tesislerinin yanı sıra sosyal donatı alanları ile de Engürücük Mahallemizin hem silueti, hem yaşam standartları yükselmiş olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X