Furkan Kızılay son noktayı koydu!

Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven, “Havuç diziye dönecek” diye açıklama yapınca herkes Furkan Kızılay’ın diziye döneceğini düşündü.

Furkan Kızılay son noktayı koydu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, Twitterhesabından; “Havuç eve dönüyor. Çocuklar Duymasın’da Havuçlu günler başlıyor” yazarak diziyle özdeşleşen karakterin ekrana geri döneceğini duyurmuştu. Furkan Kızılay, “Ben değil, Havuç dönüyor.” dedi.

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Sezon başında dizide rol almayacağını açıklayan Furkan Kızılay ”Ben artık farklı projeler yapmak istiyorum. Tekrar ‘Havuç’ olmak istemiyorum.” demişti. Furkan Kzılay dün hakkında çıkan Çocuklar Duymasın’a geri döneceğine dair çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

YALANLADI

Furkan Kızılay yaptığı paylaşıma şu notu düştü : “Herkese merhaba aldığım pek çok sorudan sonra bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Çocuklar duymasına geri dönmüyorum.’Havuç çocuklar duymasına geri dönüyor’ haberinin benimle bir alakası yoktur.”

İşte Furkan’ın o paylaşımı:

cocuklar-duymasin-a-donecegi-konusulan-furkan-10558132_8580_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X