Geçit Kavşağı’nın trafiğe kapatılmasına tepki

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kurulu kararınca Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksının trafiğe kapatılması, Nilüfer Kent Konseyi ve çevredeki mahalle sakinleri tarafından protesto edildi.

Geçit Kavşağı’nın trafiğe kapatılmasına tepki

Aralarında Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Balat Mahalle Muhtarı Ersin Yetik, Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Bülent Çaklı, Balat ve Ahmet Yesevi Mahalle Komite üyeleri, Büyük Birlik Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, bölgede yaşayan yurttaşlar  ile çok sayıda esnafın da bulunduğu kalabalık grup karara tepki gösterdi. Geçit Kavşağı’nda toplanan Balat, Ahmet Yesevi, Geçit ve Bademli sakinleri ‘Ulaşamıyoruz UKOME’, ‘Geçit Kavşağı trafiğe açılsın’, ‘Nitelikli ulaşım haktır’ yazılı dövizler taşıdı, sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan Balat Mahalle Komitesi Üyesi Gaffar Aker, yeni uygulamayla  birlikte günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Bursa-Mudanya yolunda ulaşımın keşmekeşe dönüştüğünü ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X