Gergin karşılaşma

Mert Fırat, aralarında aşk dedikodusu çıkan Gökçe Bahadır ve ayrılıp barıştığı sevgilisi Hande Doğandemir’le izlemeye gittiği tiyatro oyununda bir araya geldi.

Gergin karşılaşma

TİYATRO AŞKI BULUŞTURDU

Gökçe Bahadır’la birlikte rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yeni bir aşkın alevlendiği iddia edilen Mert Fırat, bunun üzerine sevgilisi Hande Doğandemir’le kısa bir ayrılık yaşamıştı Aşk üçgenine konu olan üç ünlü oyuncu, önceki akşam ayrı ayrı Mert Fırat’ın ortakları arasında olduğu Das Das’ta sahnelenen ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ isimli oyunu izlemeye gittiler. 

YANYANA GELMEDİLER…

Bir çok ünlü ismin izlemeye geldiği oyunda Mert Fırat’la yanyana gelmemek büyük çaba sarfeden hem Gökçe Bahadır, hem de Hande Doğandemir büyük çaba sarfetti.

Bir ara Gökçe Bahadır’la el sıkışan Mert Fırat, gazetecilerin yaklaştığını görünce hemen salona girdi. Hande Doğandemir ise gecenin sonunda sevgilisi Mert Fırat’la mekanın arka kapısından çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X