Gürsu hata yapmadı

Kırmızı beyazlılar ligin en genç takımı Ertuğrulgazi Meskenspor’u mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig yolunda kayıp yaşamadı ve liderliğini sürdürdü.

Gürsu hata yapmadı

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda yenilgisiz lider Gürsu Belediyespor, ligin son sırasında bulunan Ertuğrulgazi Meskenspor’u 5-2 ile geçti. İlk yarıda bir çok pozisyonda kaleci Yunus Emre’ye takılan kırmızı beyazlılar, yine de 23. dakikada Melih ve 45’te Mevdudi ile girdiği pozisyonları gole çevirmeyi başardı ve soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Mevdudi fişi çekti

Karşılaşmanın ikinci yarısına  Ertuğrulgazi Meskenspor hücümda etkili başladı. Lacivert beyazlılar 49’da İsmail ile farkı 1’e indirdi: 1-2. 54. dakikada Gürsu Belediyespor Burhan ile durumu 3-1’e getirirken, Ertuğrulgazi Meskenspor bu gole hemen yanıt verip 61’de Enes’le skoru 3-2’ye taşıdı. 66’da Burhan ve 87’de Mevdudi ile 2 gol daha bulan Gürsu Belediyespor sahadan 5-2 galip ayrıldı. 

SAHA: Gürsu

HAKEMLER: Çetin Demirhan (**), Hakan Zıvalı (**), Hakan Özler (**)

GOLLER: Dk.23 Melih, Dk.45-87 Mevdudi, Dk.54-66 Burhan (Gürsu B.), Dk.49 İsmail, Dk. 61 Enes (E.Meskenspor)

GÜRSU BELEDİYESPOR: Mehmet (**), Mustafa Şimşek (**), Oğuzhan (**), Melih (***), Mustafa Başan (**), Ahmet (**) (Dk.75 Özgür *), İbrahim (**) (Dk.60 Kaan **), Burhan (***), Recep (**), Ömer (***), Mevdudi (***)

ERTUĞRULGAZİ MESKENSPOR: Yunus Emre (**), Ümeyir (*), Murat Geçer (*), Musa (*), Yusufcan (**), Muhammet (*), Murat İnce (*), Şeyhmus (*) (Dk.46 İsmail **), Furkan (*), Salih (*), Enes (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X