İmza kampanyası başlattılar! ‘Yenidoğan’a doğalgaz istiyoruz’

CHP Gürsu İlçe Başkanlığı, nüfusunun neredeyse dörtte birini oluşturan Yenidoğan Mahallesi’ne getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

İmza kampanyası başlattılar! ‘Yenidoğan’a doğalgaz istiyoruz’

CHP Bursa milletvekilleri, İl Başkanı Başkanı İsmet Karaca, belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu imza kampanyası açılışında konuşan CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk, Gürsu nüfusunun yüzde 25’ini oluşturan Yenidoğan Mahallesi’nin doğalgaza kavuşması için bu imza kampanyasını başlattıklarını belirterek, “Bu konuda halkın da görüşlerini ve imzalarını aldık. Toplanan imzaları sırasıyla önce Gürsu Belediye Meclisi’ne, ardından Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşıyacağız. Bursagaz Genel Müdürlüğüne giderek doğalgaz talebinin karşılanmasını talep edeceğiz. Yenidoğanlılar sözü verilmiş olan doğalgazı talep ediyor. Biz buradan o gün söz verenleri göreve davet ediyoruz” dedi. CHP İl Başkanı İsmet Karaca da, bugün en ücra bölge ve kasabalarda bile doğalgaz bulunduğuna dikkat çekerek, “Bursa’nın merkezinde 25 bin vatandaşın yaşadığı mahallede kışın ısıtmanın kömürle yapılması kabul edilemez. Kentin merkezinde böyle bir durumun yaşanması bizi hayrete düşürüyor. Hava kirliliğini önlemenin yolu doğalgazdan geçiyor. CHP Grubu olarak bu sorunu Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine taşıyacağız. Elimizden gelen ne varsa yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X