İnegölspor hocasını buldu… Anlaşma sezon sonuna kadar…

5 haftası geride kalan Misli.com 2. Lig’de alınan kötü sonuçların ardından Osman Özdemir’le yollarını ayıran Bursa ekibi, takımın başına Teknik Direktör Cüneyt Biçer’i getirdi.

İnegölspor hocasını buldu… Anlaşma sezon sonuna kadar…

Misli.com 2. lig Beyaz Grup’ta sezona istediği gibi başlayamayan ve 5 maçından da galibiyet çıkaramayan İnegölspor’da Osman Özdemir’den boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Cüneyt Biçer oturdu. Ligde oynadığı 5 maçta 3 yenilgi, 2 beraberlik alan Bursa ekibi, 45 yaşındaki Biçer’le sözleşme imzaladı. Biçer kendisini İnegölspor’un teknik direktörü yapan sözleşmeyi kulüp tesislerinde imzaladı. İmza törenine Kulüp başkanı Kani Ademoğlu da katıldı. Başkan Ademoğlu, sezon öncesi önceliklerinin mali disiplin, yapılanma ve sportif başarı olduğunu dile getirdi.

MALİ HEDEFİ TUTTURDUK
Mali disiplinin sağlandığını ifade eden Ademoğlu, “3 milyon 270 bin TL olarak aldığımız borcu şu an 500 bin TL’ye kadar düşürdük. İnşallah 2-3 hafta içinde kulübün geçmişe dayalı hiçbir borcu kalmayacak” dedi. Mali yapılanmanın ardından büyük takımlardan genç isimleri takıma kazandırmak istediklerini belirten Başkan Kani Ademoğlu, “Takıma genç, dinamik oyuncular kazandırıp altyapıdan takviyeler yaptık. Üçüncü hedefimiz sportif başarıydı. Maalesef ilk 5 haftada aldığımız neticeler sonucunda yeni sezona başladığımız hocamız ile yolları ayırma kararı aldık. Şimdi takımı Cüneyt Biçer hocamıza emanet ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

POTANSİYEL VAR
İnegölspor’un hedefleriyle kendisinin ortak olduğunu belirten kulübün yeni teknik patronu Cüneyt Biçer ise “Sürecin çok kolay olmayacağını biliyorum, mücadele etmek gerekiyor. İnegölspor’u parça parça takip ettim. Pandemi nedeniyle geç kurulmuş bir takım var bu yapı belirli noktada tamamlanmak adına eksikliklerle kurulmuş. Ama içeride bir enerji potansiyeli var. Bulunduğumuz yerden takımı yukarı çıkaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Cüneyt Biçer, Kocaelispor maçında takımın başında olacağını söyledi.

Altay’da başladı
1975 doğumlu Pro-Lisans sahibi Cüneyt Biçer, teknik direktörlük kariyerinde Altay, Nazilli Belediyespor, Çankırıspor, Balçova, Çorum Futbol Kulübü, Düzcespor ve son olarak da Turgutluspor’u çalıştırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X