İnegöl’ün keyfi yerinde: 3-1

Kızılcahamam kampını sürdüren Bursa ekibi, buradaki ikinci hazırlık maçında Ergene Velimeşe engelini 3 golle geçti ve sezon öncesi moral buldu.

İnegöl’ün keyfi yerinde: 3-1

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un Kızılcahamam kampı devam ediyor. Yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek isteyen Bursa ekibi, Kızılcahamam’daki ikinci hazırlık maçında ise 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ergen Velimeşe ile karşılaştı. Bordo beyazlılar, rakibini 3-1 mağlup ederek kamptaki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Daha önce ilk haçırlık maçında Tavşanlı Linyitspor’a 2-1 mağlup olan, Gölcükspor’la 1-1 berabere kalan, Kızılcahamam’daki ilk mücadelesinde ise Kırşehir Belediyespor’u 1-0’la geçen İnegölspor, Ergene Velimeşe karşısında etkili bir oyun sergiledi.

FARKI KORUDU

Kızılcahamam Çam Otel sahasındaki 2. hazırlık maçında, bordo beyazlılar, 32. dakikada Hacı Mustafa’nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlkyarısı 1-0 tamamlanan mücadelenin ikinci yarısına da etkili başlayan Bursa ekibi, Yıldıray Koçal’ın 55. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Ergene Velimeşe 65’te Savaş’ın attığı golle skoru 2-1 yapsa da İnegölspor, 75’te Ahmet Hakan’la yeniden farkı 2’ye çıkardı ve maçtan 3-1 galip ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X