İtiraf etti: Ayrıldıktan sadece birkaç saat sonra…

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara’nın sosyal medyadan sevgilisine yazdığı aşk itirafları dikkat çekti.

İtiraf etti: Ayrıldıktan sadece birkaç saat sonra…

Metin Hara, bir süre önce hem işleri hem de sevgilisini görmek için ABD’ye gitti. Çift bir süre birlikte vakit geçirdi. Ancak Adriana Lima, yaklaşan Victoria’s Secretdefilesinin hazırlıkları için New York’a gitti, Metin Hara da Los Angeles’ta kaldı.

‘HIZLI VE ÖFKELİ’

Metin Hara, önceki gün Instagram hesabında sevgilisinin minik köpeğini gezdirirken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Metin Hara, motosikletin üzerinde çekilen bu pozuna “Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) filminin düşük bütçeli, medidatif versiyonu” notunu yazdı.
 

Metin Hara’nın bu paylaşımına Adriana Lima’dan yanıt gelmekte gecikmedi. Adriana Lima, sevgilisinin paylaşımına “Bütçe iyi bir kalp, kibarlık, merhamet, empati ve en önemlisi de senin, benim hayatıma getirdiğin mutluluğu satın alamaz. Seni seviyorum her şeyim” yazdı

‘TAPINAĞIM’

Metin Hara da bu mesaja “Ayrıldıktan sadece birkaç saat sonra seni özledim. Benim tapınağım” yazarak karşılık verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X