Bursalılar dikkat! Kar ve yağmur geliyor…

Bugünden itibaren batı kesimlerden başlayarak yurt genelinin yağışlı havanın etkisine girmesi ve mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların azalması bekleniyor. Bursa’da da bugünden itibaren soğuk ve yağışlı havalara dikkat.

Bursalılar dikkat! Kar ve yağmur geliyor…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, soğuk ve yağışlı hava Bursa’yı bugünden itibaren etkisi altına almaya başlıyor.

Hava sıcaklıkları hissediler derecede düşerken, yağmur ardından da kar yağışı Bursa’da kendini gösterecek…

İşte Bursa için 5 günlük tahminler

Bugünden itibaren, Ankara, İstanbul ve İzmir’de de yağış bekleniyor. Yağışlar İstanbul ve İzmir’de yağmur, Ankara’da yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olacak. Günün en yüksek sıcaklık değerlerinin ise Ankara’da 10, İstanbul’da 13, İzmir’de 15 derece civarında olması tahmin ediliyor.

Bugün Marmara, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin tamamı ile Doğu Anadolunun doğusunda yağış görülecek. Yağışların, Mamara, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu’nun batısında kuvvetli olması öngörülüyor. Yağış alan bölgelerde rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Yarın yurdun tamamında yağış görülecek. İç ve doğu kesimlerde kar, kalan yerlerde yağmur öngörülüyor. Yağışlar, Antalya çevreleri ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyinde sağanak, Doğu Anadolu’nun iç kesimleri ile güneyinde yoğun kar şeklinde olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X