MasterChef’ten Survivor’a bomba transfer!

Acun Ilıcalı’nın merakla beklenen yarışması Survivor 2019’un ilk yarışmacısı belli oldu.

MasterChef’ten Survivor’a bomba transfer!

Acun Ilıcalı’nın formatını açıkladığı Survivor Türkiye Yunanistan’ın ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor 2019 da yarışacak ilk isim MasterChef programıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Murat Öztürk oldu.

survivor-2019-un-ilk-yarismacisi-masterchef-11339816_8907_m.jpg

MASTERCHEF’DEN SURVIVOR’A GİDECEK

TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programındaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Murat, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan kovulmuştu. TV8’in yeni sezon projesi olan MasterChef’e de katılan Murat, programda en dikkat çeken isim oldu. Adından sıkça söz ettiren Murat Öztürk’ün Survivor 2019’da da Türkiye takımında yarışacağı öğrenildi.

İLK YARIŞMACI MURAT OLDU

Survivor Türkiye Yunanistan da yarışacak isimler birer birer belli oluyor. Yarışmaya MasterChef’ten biri katılacağı yönündeki haberlerden sonra ilk isim olarak Hakan düşünülmüştü. MasterChef programından Murat’la Survivor için her konuda anlaşıldı.

i-049.jpg
Semih Öztürk

REYTING ŞAMPİYONU OLMASI BEKLENİYOR

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında yeni Semih Öztürk olarak tanınan Murat, Yemekteyiz ve MasterChef programlarından en çok konuşulan isim oldu. Murat’ın yeni sezonda Survivor’da büyük etki yaratması planlanıyor.

“SURVIVOR BU SENE TÜRKİYE-YUNANİSTAN OLACAK”

Geçtiğimiz günlerde TV8’de ekrana gelen ‘Gel Konuşalım’ programının canlı yayınına katılan Acun Ilıcalı, ‘Survivor 2019 için şunları söylemişti: “Survivor’da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

“SURVIVOR’IN ŞU ANDA TÜRKİYE’DE YERİ AYRI”

Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan’ı tarıyor şu anda. Şubat 2019’da başlayacağız yayına. Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor’ın şu anda Türkiye’de yeri ayrı. Yunanistan’da da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Survivor 8 ülkede, Exathlon 6 ülkede devam ediyor.”

MASTERCHEF MURAT ÖZTÜRK KİMDİR?

Gerçek adı Murat Özdemir olan ve lakabı MasterChef Murat olan Bolulu yarışmacı 45 yaşında. Evli ve bir kız babası olan Murat, Fitness yapmayı çok seviyor. Sırf bu sebeple çevikliğini daha da artırarak Survivor kadrosuna katılmaya hak kazandı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X