MHP ‘seçim yönetimi’ oluşturdu: 2023’e kadar her dakika sahada!

Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılı olan 2023’teki seçimi çok önemseyen MHP, kongre sonrası yeni dönemi yeni bir yapılanmayla başlattı. 2 bölge için ayrı ayrı sorumlu atayan Kalkancı, il başkan yardımcıları başkanlığında 16 ayrı komisyon oluşturdu. İldeki yapılanmanın aynısının ilçelerde de uygulanacağını, ayda bir de komisyon başkanlarının koordinasyon yapacağını söyleyecek MHP İl Başkanı Kalkancı, hedefi ise “2023’e kadar her dakikada sahada olmak” şeklinde açıkladı. Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

MHP ‘seçim yönetimi’ oluşturdu: 2023’e kadar her dakika sahada!
HABERİ PAYLAŞ

Hedefi… İl kongresini tamamladıktan sonra, ilçe kongrelerindeki gibi yıldırım hızıyla teşkilatları ziyaret edip ilk yönetim kurulu toplantılarına katılmakta olan MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı açıkladı.

Kongrelerimiz sonrası başlayan partimizin 13. dönemi bizim için çok önemli. Çünkü, Türkiye Cumhuriyeti devletinin 100. yıldönümü. O nedenle, bu dönem bizim ‘Büyük Türkiye’ ülkümüzün gerçekleşeceği dönem olacak.”

Şunu vurguladı:

Bu dönem için kongrelerde seçilmiş olan yönetim kurullarımız, 2023 yılında zamanında yapılacak seçimin sorumluluğunu da üstlenecekler.”

Ardından…

Hedefe ulaşmak için, diğer dönemlerden daha fazla sorumluluğumuz olduğunun farkındayız” dedi ve bu döneme özel yeni yapılanma yoluna gittiklerini söyledi.

Yeni yapılanmanın neler getirdiğini şöyle açıkladı:

17 ilçemizin ve il teşkilatımızın doğru şekilde koordine edilmesiyle işe başlayacağız. Bu nedenle aktif olarak sahada çalışacak komisyonlara dayalı yönetim sistemi getiriyoruz. Bu amaçla il ve ilçelerimizde birbirleriyle uyumlu komisyonlar oluşturduk.”

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X