Mudanya İskelesi Ulaştırma Bakanlığı’nda

1955 yılında Mudanya Belediyesi’ne tahsis edilip intifa hakkı verilen Mudanya İskelesi, 2015 yılının Aralık ayında Bakanlar Kurulu Kararı ile Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesinin ardından, dün de Mudanya Belediyesi’nce Ulaştırma Bakanlığı yetkililerin

Mudanya İskelesi Ulaştırma Bakanlığı’nda

ÖMER BİLİK

Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Mudanya İskelesi, aynı zamanda Gümrük İskelesi olarak bugüne kadar görev yaptı. 18 Mayıs 2016 tarihinde Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı Bursa 4. Bölge Müdürlüğü’nden gelen yazı ile Mudanya Belediyesi’ne iskelenin tahsisinin alınacağı bildirildi. 

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı Bursa 4. Bölge Müdürlüğü’nden dün gelen yetkililer ile belediye yetkililerinin yaptıkları toplantının ardından, Mudanya İskelesi Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’na teslim edildi. İskelenin aynı gün Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiği belirtilirken, devir işlemlerinin ardından Mudanya Belediyesi iskelede bulunan demirbaşa kayıtlı malzemelerini teslim aldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bu devrin aceleye getirildiğini belirtip konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X