Namık’tan dikkat çeken performans! İçerde farklı dışarda farklı

Balıkesir ve Kocaeli deplasman maçlarının ardından Denizli’de de fileleri sarsan Azerbaycan Türkü kanat oyuncusu, iç sahada oynanan Samsunspor (2), Bolu ve İstanbulspor maçlarında 4 gol pası verdi.

Namık’tan dikkat çeken performans! İçerde farklı dışarda farklı

ERDAL AKÇAY

Denizli deplasmanında Elton Acolatse ile birlikte kanatlardan yaptığı bindirmeler ve attığı golle galibiyette önemli rol oynayan Namık Alaskarov sergilediği performansla beğeni topladı. Ege’deki maçta ayrıca Namık’ın direkten dönen şutunu Matavz ağlarla buluşturmuştu. Sezon başında Neftçi Bakü ile Şampiyonlar Ligi elemelerinde 3 maçta 2 gol attıktan sonra Bursaspor’un renklerine bağladığı 26 yaşındaki Namık Alaskarov adaptasyon sürecini atlattıkça takıma daha fazla katkı vermeye başladı.

OYNADIKÇA AÇILIYOR

Bursaspor formasıyla ligde 11 maçta 825 dakika forma giyen Namık, 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Namık’ın 3 golünü de Balıkesir, Kocaeli ve Denizlispor ile oynanan deplasmanlarında atması dikkat çekti. Azerbaycan Türkü kanat oyuncusu 4 asistini ise Bursa’da oynanan Samsunspor (2), Boluspor ve İstanbulspor maçlarında gerçekleştirdi. Bursaspor Namık’ın gol attığı 3 maçta Balıkesir ve Denizli’yi yenerken, Kocaeli’nde 2-1 kaybetti. Alaskarov’un asist yaptığı karşılaşmalarda ise Samsunspor ve Boluspor’u mağlup eden yeşil beyazlılar İstanbulspor’a ise 4-2 mağlup oldu.

Bu galibiyet başlangıç olur

Namık Alaskarov, Altaş Denizlispor maçında gol atmanın ve kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Yeşil beyazlıların maçtaki ikinci golünü atan 26 yaşındaki oyuncu, mutlu olduklarını ve galibiyetlerin devamını getirmek istediklerini söyledi. Namık, “Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. İyi hazırlanmıştık maça. Galibiyet için mutluyuz. Burada önemli olan bunun devamını getirmek. İnşallah bu galibiyet başlangıç olur.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X