‘Nilüfer gerçek hizmetle tanışacak’ 

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

‘Nilüfer gerçek hizmetle tanışacak’ 

İlçede toplumun her kesimiyle görüşmeler gerçekleştirerek projelerini anlatan Şahin, Nilüfer’i gerçek hizmetle tanıştırma hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Nilüfer için hazırladıkları projeleri anlatan Şahin, “Nilüfer, 440 bin nüfusu ile bugün Bursa’nın yüzde 15’ini temsil eden ve şehrin üçüncü büyük ilçesi konumunda. Sosyoekonomik ve kültürel açıdan zengin biri profile sahip ilçe aynı zamanda Bursa’da kadın nüfusunun erkek nüfusuna oranla en fazla olduğu ilçemiz. Hazırladığımız projeler ile ilçeye yepyeni ve çıtanın yükseleceği bir belediyecilik hizmeti sunmak için geliyoruz. Yapmış olduğumuz tespitlerde kimi mahallelere hizmet giderken kimi mahallelere adeta üvey evlat muamelesi yapıldığını gördük. Buradan söz veriyorum ki, biz mahalleler arası hizmet farkına son vereceğiz. Herkese eşit ve hak ettiği hizmeti sunacağız. Nilüfer’e hizmet etmek için 31 Mart’ı iple çekiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X