Nilüferli kadınlar İngilizce öğreniyor

Nilüfer Belediyesi, online İngilizce atölyesi düzenliyor. Kadınlara yönelik düzenlenen atölyeye katılanlar, 60 saatlik kur sonunda temel seviyede İngilizce öğrenerek, temel dil becerileri kazanacak.

Nilüferli kadınlar İngilizce öğreniyor

Kültür sanat atölyelerinin yanı sıra eğitim atölyeleri de düzenleyen Nilüfer Belediyesi, koronavirüs pandemisi nedeniyle bu etkinliklerini dijital ortama taşıdı.

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Kadın ve Çocuk Akademileri’nin düzenlediği ve eğitmen Salih Özdemir tarafından verilen online İngilizce atölyesine, her yaştan 33 kadın katılıyor.

Temel seviyede İngilizce eğitiminin verildiği atölyede, kursa katılan kadınlar; bilgisayar, akıllı telefon ve tablet kullanarak dijital iletişim programı aracılığıyla haftanın dört günü yabancı dil öğreniyor.

Toplam 60 saatlik kur ile Kasım ayına kadar sürecek olan atölyenin sonunda katılımcılar; okuma, yazma, dinleme, konuşma gibi temel dil becerileri kazanarak, günlük yaşamda ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyeye gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X