Okullar haftaya açılıyor: İşte İl Milli Eğitim’in ders planlaması

Bazı velileri kaygılandırsa da, pazartesi günü okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflar için yüz yüze eğitim başlıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger işte bu süreç öncesi Bursa’daki uygulama ve önlemleri açıkladı.
Derslerin nasıl yapılacağı konusunda bilgiler veren Dülger, 31 Ağustos’tan beri uzaktan eğitim gören öğrencilerden bilgisayarı ve internet erişimi olmayanlar için Bursa’da 110 EBA destek noktası oluşturulduğunu söyledi…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Okullar haftaya açılıyor: İşte İl Milli Eğitim’in ders planlaması

Kolay değil… Pandemi süreci nedeniyle 16 Mart’ta eğitime ara veren okullar sınırlı sınıflarda da olsa 21 Eylül Pazartesi günü, yani haftaya açılıyorlar.

Ne var ki…

Bazı veliler, okullar açıldığında çocuklar için bulaş riski olabileceği, ya da taşıcı olarak virüsün evlere getirilebileceği düşüncesiyle kaygılı.

Biz de…

Önümüzdeki hafta okulların nasıl açılacağını ve eğitimde ne gibi önlemler alındığını İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’e sorduk.

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X