Otomotive Beyçelik damgası

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olarak gösterilen yerli otomobilde süreç hızla ilerlerken, Bursa adına müjdeli haber Beyçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik’ten geldi. Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal yazdı…

Otomotive Beyçelik damgası

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olarak gösterilen yerli otomobilde süreç hızla ilerlerken, Bursa adına müjdeli haber Beyçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik’ten geldi: Başarımızın sırrı tüm yeni projelerde ön sıralarda olmamız. Yerli otomobilin  şaşe ve çelik parçalarını da biz üreteceğiz.

2023 yılına kadar büyük yatırımlara imza atacaklarını belirten Çelik, “2023’e kadar  sadece otomotivde 200 milyon  euroluk yatırım yapacağız. TEKNOSAB’da 80 bin, Gebze’de 80 bin metrekare kapalı alan yatırımlarımız olacak” diye konuştu. Çelik, çıraklıktan  patronluğa uzanan ilginç yaşam öyküsünü de anlattı.

———————————-

Söyleşimizin bu haftaki konuğu olan Beyçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, önemli açıklamalar yaptı.

Yaşama Ankara Polatlı’da gözlerini açan Çelik, çıraklıktan patronluğa, soba kalıpçılığından, holding sahipliğine uzanan ilginç yaşam öyküsünü anlattı.

Yerli otomobille ilgili önemli bir haber veren Çelik, sanayi sektörü, genel ekonomik tablo ve özel yaşamı hakkında da konuştu.;

Mustafa Özdal’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X